• Betrouwbare producten

  Hoge kwaliteit plastic & kunststof producten

  HL Agenturen BV is een groothandel in voornamelijk huishoudelijke en of aanverwante kunststof producten. We hebben inmiddels al meer dan 20 jaar ervaring en bieden een breed assortiment tegen interessante condities. We werken hiervoor nauw samen met onze leveranciers en fabrieken. Door deze nauwe samenwerkingen kunnen we U een veilig, betrouwbaar en degelijk assortiment van plastic en kunststof producten aanbieden.

  Wij streven naar warme relaties en een langdurige samenwerking met onze klanten, welke vooral bestaan uit groothandels, inkoopcombinaties, bouwmarkten, grootwinkelbedrijven en productiebedrijven in binnen en buitenland.

 • Eenvoudig inkopen via ons portaal

  Producten bestellen is zeer eenvoudig

  Op deze site vind u ons standaard assortiment wat bestaat uit meer dan 150 producten direct uit leverbaar, daarnaast handelen we ook in (rest)partijen.

  Bent u naar het voorraad bekijken van deze site nieuwsgierig naar ons bedrijf of naar een of meerdere producten, of zoekt u iets wat niet op de site staat. Neem dan contact met ons op de via mail of telefonisch.

 • 1
 • 1
  HL Agenturen richt zich op groei en innovatie

  Wij zijn continu bezig met het verbeteren van onze productlijn. Omdat wij onder andere gebruik maken van een eigen productie, hebben wij het

  voordeel onze producten op een dagelijkse basis te verbeteren. Onze specialisten werken dagelijks met diverse soorten plastics voornamelijk afkomstig uit gerecyclede bronnen.

  Wij bieden onze vaste partners de mogelijkheid om onze producten uit te brengen onder een private label en begeleiden onze klanten bij dit gehele proces.

  Wat uw wensen ook zijn, wij zijn uw partner in kunststof en plastic producten.

  Elke dag bereikbaar

  HL Agenturen